133Reiger Boys heeft zaterdag verzuimd om de koppositie in de 3e klasse over te nemen. De ploeg van trainer/coach Marc van Wonderen ging in eigen huis met 1-2 onderuit tegen koploper Opperdoes. In de eerste helft was het niet best wat beide ploegen lieten zien, maar door een van richting veranderd schot van Sven Sinkeldam gingen de gasten met een 0-1 voorsprong rusten. Nauwelijks begonnen aan de tweede helft werd de stand weer in evenwicht getrokken door een doelpunt van topscorer Jan de Bruijn.

De vreugde was echter van korte duur want vijf minuten later wist Sinkeldam te profiteren van geklungel in de Reiger Boys-defensie en scoorde zijn tweede van de middag. In het vervolg werd er volop strijd geleverd, en met het inbrengen van Fortes Rodriguez en Kossen, beiden terugkomend van een blessure, kreeg men duidelijk een veldoverwicht al bleven de uitbraken van Opperdoes gevaarlijk. Toch kon de gelijkmaker niet geforceerd worden al was De Bruijn heel dichtbij met een schot op de paal. Door het verlies staat Reiger Boys nu op een vierde plaats en gaat men volgende week bij de nummer drie, EVC, op bezoek.