Na de overwinning van vorige week op SVW, vandaag thuis tegen Vrone. Gezien de uitslagen zeer aan elkaar gewaagd. Met een volledig fitte groep, aangevuld met Robert, begonnen we aan deze wedstrijd. Het ging op en neer, maar er werden niet veel kansen verkregen. We kwamen op voorsprong. Door goed doorgaan op links kreeg Hamza de bal en die wist met een goed schot te scoren. Helaas kwam Vrone terug door matig verdedigen van onze kant. De spits van Vrone strafte het goed af.

Na de rust speelden we beter. De bal ging goed rond en Vrone werd terug gedrukt op eigen helft. Achterin stond het goed en het middenveld ook. Voorin kreeg Mitch de bal aangespeeld en die schoot in de draai meteen op doel. Een echte spitsenactie . Het was dan ook meteen raak. 2 – 1. Toen een rommelige fase. We wisten de bal niet goed in de ploeg te houden. Joel speelde een heel ongelukkige wedstrijd, later bleek, dat te weinig eten de oorzaak was, dus die heb ik gewisseld. Daarna ging het beter, niet dat alles de schuld van Joel was, maar het ging wel beter. Helaas kwam Vrone toch op 2 – 2. Mitch stond even later weer op de goede plek en haalde de trekker weer over. De keeper van Vrone stopte de bal, maar Mick, net terug na blessureleed, stond op de goede plek voor de afvallende bal en schoot zo de 3 – 2 binnen. Even later kreeg Vrone een heel goede kans, maar Sammy wist een doelpunt te voorkomen met een geweldige redding. Klasse Sammy!!! Ook Rutger, noodgedwongen rechtsachter geworden hield de C3 in de race, met heel veel inzet. En uiteindelijk leidde de onverzettelijkheid achterin, tot de verdiende 3 – 2 overwinning.

Klasse jongens. Wil ik Ilse en Hans nog bedanken voor de goede voorbereiding. Ze waren allebei niet in staat om vandaag aanwezig te zijn, maar ze zorgden voor mij voor een opgemaakt bedje. Ook een bijdrage aan deze overwinning. Marco en Ron, ook bedankt voor jullie bijdrage met vlaggen en Sammy inschieten.