F1 2014-2015De F1 van Reiger Boys heeft zaterdag de wedstrijd tegen Vrone F1 uit Sint Pancras met ruime cijfers weten te winnen. De geelzwarten waren vanaf het eerste fluitsignaal de betere over de groenzwart gestreepten. Toch duurde het nog lang voordat de eerste goal viel want de Vrone-keeper bleek deze morgen uitstekend op dreef, en wist tot drie maal toe te redden. Blijkbaar was dit niet goed genoeg voor hem want even later verliet hij boos zijn doel, en moest hij vervangen worden door een speler.

Reiger Boys wist hier van te profiteren door binnen een tijdsbestek van tien minuten drie keer te scoren, en nog voor rust mocht ook Vrone eenmaal raak schieten vanaf de strafschopstip. Ook na de pauze was de thuisploeg de betere en uiteindelijk kwam dit ook tot uitdrukking in de eindstand, want mede dankzij enkele zeer fraaie goals eindigde het maar liefst op 7-2 voor Reiger Boys die met zes punten uit drie wedstrijden een prima competitiestart hebben.