E11 2014-2015Hoewel de uitslag anders doet vermoeden speelde de E11 van Reiger Boys zaterdagmorgen een bijzonder spannende wedstrijd tegen de leeftijdgenoten van de buren van KSV. Met name in de eerste helft had Reiger Boys de nodige moeite met de ploeg uit 't Kruis, en het was vooral aan uitstekend keeperswerk van de RB-goalie te danken dat KSV niet enkele malen wist te scoren.

Door goed buiten zijn doelgebied mee te voetballen wist hij telkens de KSV-aanvallers te slim af te zijn. Eenmaal wist KSV wel het net te vinden, maar omdat ook de thuisploeg scoorde ging men rusten met 1-1. De tweede helft gaf een heel ander beeld doordat Reiger Boys direct begon met de bal meer rond te spelen waar het in de 1e helft nog wel eens onrustig was. Ook nu wisten de gasten redelijk tegenstand te bieden, maar toen de voorsprong daar eenmaal was leek het verzet gebroken. Met nog enkele uitstekende aanvallen liep Reiger Boys vervolgens uit naar een klinkende 5-1 overwinning.