H1 zaal 260914De mannen van Reiger Boys/Treffer Uitzendbureau doen tot nu uitstekend mee in de 2e klasse van het zaalvoetbal. Vrijdagavond werd in de Waardergolf een spannend duel tegen Bluedesk Internet afgesloten met een 5-4 overwinning. Hierdoor heeft Reiger Boys met zeven punten uit drie duels de voorlopige koppositie in handen. Het was een wedstrijd die alle kanten op ging afgelopen vrijdag.

Reiger Boys startte voortvarend, en met vloeiend aanvalsspel waarbij de ene goal nog mooier was dan de andere nam men al rap een 3-0 voorsprong. Helaas speelde de thuisploeg hierna vooral zich zelf uit de wedstrijd door onnodige fouten en teveel gepraat. Hier profiteerde Bluedesk van door nog voor de wissel twee maal te scoren. In de tweede helft breidde Reiger Boys de voorsprong weer uit, maar opnieuw ging het mis, en nu kwamen de gasten zelfs op gelijke hoogte. Dat er in deze wedstrijd van alles mogelijk was bleek wel in de slotminuut toen er eerste een speler van Reiger Boys werd weggestuurd, waar de aanvoerder van Bluedesk onterecht mocht blijven staan, maar ondanks de numerieke minderheid pakten de geelzwarten toch nog de volle winst (5-4)