Vandaag mochten we aantreden tegen SVW. Zij hadden, net als wij, twee keer verloren, dus het zou spannend kunnen worden. En dat werd het ook. Het spel ging niet, zoals vorige week, op en neer. Nee, het was Reiger Boys dat het meeste balbezit had, maar heel veel kansen kregen we niet. Ook stond er een goede keeper onder de lat bij SVW. Dus de kansen die we kregen, werden door hem gepakt.

Bij ons stond Sammy weer in doel, na een lange blessure periode. En de eerste helft deed ze dat verdienstelijk. Wesley van de C4 deed ook weer mee en speelde een goede wedstrijd. Nog bedankt Wesley. Het bleef de eerste helft dan ook bij de bekende brilstand. 0 – 0 dus. In de rust de puntjes op de i gezet, om de tweede helft te gaan knallen. Het ging echter anders. Iemand maakte een misser achterin en Sammy zat er niet goed bij, dus stond het 1 – 0. Maar de C3 liet het hoofd niet hangen. De mouwen werden opgestroopt en ze gingen op zoek naar de gelijkmaker. En die kwam er ook. Mitch, onze nieuwste aanwinst stond in de spits op de juiste plaats. Hicham wist hem met een steekbal te bereiken en Mitch maakte het goed af. 1 -1 . 10 minuten later kregen we een vrije trap tegen op 20 meter van het doel. Sammy was nog bezig om de muur goed neer te zetten, maar de speler van SVW besloot om daar niet op te wachten en schoot de bal onhoudbaar in de verre hoek, en de scheids vond dat goed. Weer achter dus. Maar de C3 toonde veerkracht. Dave Walter werd in stelling gebracht door, ik dacht, Hicham, en Dave schoot de bal van grote afstand binnen. Nog 5 minuten te gaan . We gingen voor de volle winst en werden daar voor beloond. Wouter kreeg een prachtige steekbal van Mitchell en in een uiterste poging wist Wouter te scoren. Op zijn Duits in de laatste minuut. De scheids liet niet meer aftrappen, dus de winst was binnen. Jongens, een moeizame overwinning, maar die tellen ook. Een aantal jongens moeten eens leren om niet de postbode uit te hangen, en eens de combinatie zoeken. Als we dat meer doen dan kunnen we een heel eind komen. Tot maandag op trainen.