Zaterdag was onze eerste thuiswedstrijd van de competitie. Romy, Cassandra en Mira waren er niet bij, maar waren vervangen door Senna en Britt. Jong Holland had hun eerste wedstrijd ruim gewonnen , dus het beloofde een pittige wedstrijd te worden voor de meiden.

We begonnen in de wel bekende kerstboom variant(3-2-1 systeem) met Donna op doel, Mees, Britt en Aniek achterin, Mystique en Kayla op het middenveld en Michelle voorin. Bij Jong Holland liepen een paar flinke meiden tussen dus dat moesten de meiden met hun inzet compenseren. De wedstrijd ging van start en het werd meteen duidelijk dat Britt een uitstekende verdediger is. Daar stelden de meiden ook een aantal prima aanvallen tegenover. Uit twee van deze aanvallen scoorde Michelle twee keer. Vooral de tweede goal was een geweldige aanval. Michelle speelde naar de vrijstaande Kayla en liep vervolgens goed diep, dit had Kayla goed gezien en speelde de bal tussen de twee verdedigers door en Michelle kon vervolgens alleen op de keepster aflopen en maakte deze mooie aanval perfect af. De ruststand was dan ook 2-0 voor onze meiden.

In de rust hebben we de meiden nog meegegeven dat we bij balverlies wel moeten omschakelen om de verdediging te ondersteunen en weer terug naar je positie gaan. De tweede helft ging Michelle keepen en Donna spelen. De meiden bleven leuk spelen en hadden toch wel de overhand. Jong Holland probeerde het nog wel maar Michelle hield haar doel schoon. De meiden kwamen zelf ook niet meer tot scoren waardoor de 2-0 ruststand ook de eindstand was. Hierna werd nog afgesloten met de penalty's. Ook deze werden beter genomen door onze meiden

Meiden jullie hebben weer een geweldige inzet getoond, wij hopen dat jullie dit de volgende wedstrijd ook weer zullen doen. Wij zijn trots op jullie.