Vorige week verloren na een goede wedstrijd. De blessuretijd deed ons de das om. Wouter , die een dijk van een wedstrijd had gekeept, schoot de bal in de laatste seconden van de wedstrijd in de voeten van de spits van LSVV en die schoot de 1 – 2 binnen. Vandaag de tweede thuiswedstrijd van de competitie. Tegen Koedijk.

Vandaag zonder Tarik, die heeft ons verlaten en heeft overschrijving naar WMC aangevraagt. Lyon en Mick geblesseerd en Darryl niet helemaal fit. Dus twee jongens van de C4 erbij. Wesley en Luc. Nogmaals bedankt jongens. Het ging eingenlijk net als vorige week. Het spel ging over en weer. Maar we waren niet zo scherp als vorige week. We kwamen op achterstand door matig verdedigen. We kwamen gelukkig weer op 1 – 1 na een mooie pass van Hicham op Joel, die goed scoorde. Koedijk scoorde 1 – 2, maar niet veel later was het weer Joel die scoorde 2 – 2. Helaas scoorde Koedijk nog 2 keer voor rust en dus gingen we rusten met een 2 – 4 achterstand. Na de rust begonnen we niet scherp en dus was het al snel 2 – 5. Even later kregen we een pingel en Hamza wist die te benutten. 3 – 5 dus. Ondertussen hadden we al 3 keer op de paal geschoten, Maar ja, dat telt niet. Koedijk wist de bal wel tussen de palen te schieten en dus stond het 3 – 6. We bleven gelukkig goed voetballen. Ik heb een paar hele fraaie aanvallen gezien, begonnen helemaal achterin. Er werd dus wel goed gespeeld. Hicham beloonde zijn goede spel met een doelpunt en zo werd het 4 – 6. Jongens, we gaan komende week weer lekker trainen en dan is volgende week SVW onze tegenstander en gaan we voor de winst.