Na het doelpuntenfestijn van een week terug ( 12 – 1 winst ), was het afgelopen zaterdag weer feest met zelfs nog een doelpuntje meer!! Helaas was het nu verlies voor het AdB team, waarschijnlijk waren wij nu een maatje te klein, al was het, behalve dan de doelpunten regen, een behoorlijk verschil qua wedstrijd dan een week terug. Afgelopen zaterdag kwamen we na een tekort slaap/drank foutje we op een 1 – 0 achterstand maar was het Erlo die met verrassende lob van ongeveer 35 meter de stand weer gelijk trok. Of er nu hands aan vooraf gegaan was of niet de scheids keurde hun tweede treffer in elk geval niet af.

De 2 – 1 bleef lang staan tot Egbert 5 minuten voor rust op een redelijke brute wijze van de bal werd gelopen, de scheids zijn fluitje niet kon vinden, hetgeen trouwens gedurende de gehele wedstrijd erg lastig voor hem was, hoewel het maakte wel een groot verschil wie of de overtreding maakte. Tot de rust was het dus een redelijk gelijk opgaande wedstrijd met de betere/meerdere kansen voor Velsenoord . Na de rust echter werd het er voor ons niet beter op, we werden redelijk overklast en de Velsenaren deden dat wat wij verleden week deden. Toch nog even mijn dieptepuntje vermelden, bij een 11 – 1 stand durfde ik te vlaggen omdat er 2 man een meter of 3 buitenspel stonden, de scheids liet doorspelen. Een beetje geïrriteerd riep ik waar ie nou mee bezig was, het kwam erop neer dat hij de Baas was en het vanaf de middencirkel veel beter kon zien. Ik moest mijn vlag inleveren even zag ik 'm naar zijn borstzakje grijpen maar dat blijf mij gelukkig bespaard, ik bedoel maar te zeggen dat wij ondanks de schoffering, rustig bleven geen gemene overtredingen maakte en dat zelfs het orale gedeelte binnen de perken bleef en dan zou zo'n wedstrijd toch nog uit de hand kunnen gaan lopen door iemand die zich de Baas noemde. Een zwarte dag voor het AdB team dat het positieve doelsaldo van + 11 zag veranderen in – 1 en uiteraard de bovenste plaats vaarwel moest zeggen, de vraag is voor hoelang!! Laat zaterdag a.s. de wraak zoet zijn!!