Deze zaterdag stond voor ons de tweede competitiewedstrijd op het programma, wederom een thuiswedstrijd en nu was de tegenstander Egmondia MD1. Omdat Pheadra vrijdag nacht ziek was geworden hadden wij toch weer 1 speelster minder, Pheadra sterkte. Deze week was er wel een scheidsrechter beschikbaar en omdat Youri en Patrick allebei een helft wilde vlaggen was dat allemaal prima geregeld, bedankt mannen. Wij begonnen met de aanvallende 4,3,3 opstelling maar al snel werd het duidelijk dat er achterin weinig te doen zou zijn deze wedstrijd.

Achteraf hoorde ik van de coach van Egmondia dat er 7 meisjes dit seizoen begonnen waren met voetbal wat een hoop verklaard. Vanaf het begin werd het doel van de tegenstander onder vuur genomen en ik denk dat het niet langer dan een minuut of 2 heeft geduurd voordat Floor de 1-0 maakte. Om een lang verhaal kort te maken volgt hier een overzicht van het score verloop van de eerste helft. Na de 1-0 werd er gescoord door Kylie, Samantha, Senna, Kylie, Kylie, Samantha, Floor en nog een keer floor. De ruststand was dan ook 9-0. Tijdens de rust heb ik de meiden gevraagd om te proberen om veel meer combinatie voetbal te spelen zodat het er langs de lijn voor het rijkelijk opgekomen publiek ook een leuke wedstrijd zou worden. Er waren een aantal meiden die op andere posities wilde staan wat natuurlijk weer voor de nodige verwarring op het veld zorgde maar bij deze stand vond ik het prima. De tweede helft ging eigenlijk verder zoals de eerste geëindigd was!! Na doelpunten van Kylie, Samantha, Samantha, Kylie, Esmee Peereboom, Samantha, Samantha, Esmee Peereboom, Kylie, Samantha en Floor floot de scheidsrechter voor het einde bij de stand van 20-0!! Meiden jullie hebben het geweldig gedaan en ook weer goed samengespeeld. Gabrielle heeft de gehele wedstrijd 2 ballen gekregen en dat waren nog terugspeelballen ook. Blijf zo doorgaan want ik denk dat er aanstaande zaterdag een echte tegenstander volgt, Kolping Boys MD2. Dus maandag en woensdag weer goed jullie best doen op de trainingen.