Het begon allemaal vandaag met mooi weer, en natuurlijk waren we daar heel blij mee. Met 13 voetballers, 2 geblesseerde en 1 grensrechter gingen we richting Akersloot De wedstrijd begon goed, we tikten goed de bal rond en zochten de ruimtes op dat leidde tot goede acties. Johnno Zijlstra meldde zich als eerste met een schot op doel maar hij ging net over.

Kort daarna werd er een vrije trap toegekend en die schoot Martijn Grooff heerlijk in de rechterhoek over de grond er in 0-1. Gevolgd door een penalty een paar minuten later waardoor Martijn Grooff Reiger Boys op 0-2 plaatste. Daar bleef het niet bij voor de rust maakte Martijn Grooff door een goede actie nog de 3-0. Voor de rust was er nog een opstootje tussen Riwan van Wechem en een speler van Meervogels waardoor ze allebij een gele kaart kregen daarna was het gelijk rust. Na de rust begonnen beide ploegen dus met 10 man, binnen 10 minuten viel de 0-4 door de voeten van Akash Patel. Reiger Boys maakte nog wel een fout en incasseerde direct een tegengoal. De 2e helft bleef nog wel wat spannender de tegenstander zag dat Reiger Boys te makkelijk ging voetballen en probeerde daarvan te profiteren, maar helaas voor hun lukte dat niet waardoor de eindstand is gebleven op 1-4 mooi resultaat voor een prachtige voetbal middag.