077Het hoogste meidenjuniorenteam van Reiger Boys, de MA1, heeft in de poulefase van het bekertoernooi in ieder geval flink aan het zelfvertrouwen kunnen werken met het oog op de competitie. De ploeg van trainer/coach Joop Bartelings en zijn assistent Errol Vogelland scoorde er in de afgelopen weken lustig op los, en na drie bekerduels eindigde de doelpuntenmachine op maar liefst 51 goals.

In de eerste wedstrijd tegen ADO '20 in Heemskerk kwam men direct al in de dubbele cijfers door met 1-12 te winnen. Afgelopen zaterdag kon het echter nog erger toen Meervogels '31 MA1 met maar liefst 21-0 werd verslagen. Reiger Boys eindigde de poule maandagavond met een thuiswedstrijd tegen v.v. Jisp MA1, en opnieuw vielen de doelpunten als rijpe appelen van de boom. Na een 11-0 ruststand werd er in de 2e helft iets rustiger aan gedaan en stopte de teller uiteindelijk bij 18-1.

Vanaf volgende zaterdag 20 september kan de MA1 zich op het serieuzere werk gaan richten als de competitie in de Hoofdklasse begint met een uitduel bij RODA '23.

Bijgevoegd een actiefoto van de wedstrijd tegen Jisp. Meer foto's staan onder de volgende link: