044Reiger Boys F1 heeft zich na een spannend en enerverend duel geplaatst voor de volgende ronde van de beker. In de derby tegen KSV F1 zat het zeker in de openingsfase niet mee. De geelzwarte talenten raakten zowel paal als lat terwijl elke aanval van de tegenstander raak was. De thuisploeg stond na een kwartier dan ook op een 0-2 achterstand. Het bleef echter een gelijk opgaande strijd, en nog voor de rust trok de F1 de stand weer gelijk. Hiermee had Reiger Boys voldoende om de volgende ronde te bereiken, maar in de tweede helft pakte men zelfs nog de volle winst door een vrije trap op schitterende wijze te benutten.