044Reiger Boys E2 is hard op weg om de volgende ronde van het KNVB-beker toernooi te bereiken. In de eerste twee poulewedstrijden wisten de jonge talenten al liefst 14 keer te scoren. Nadat afgelopen zaterdag Vrone E1 al met 7-1 verslagen was, deed men er woensdagavond nog eens zevenklapper overheen door het uitduel met KSV E1 met 3-7 te winnen.

Toch was het met name in de 1e helft nog best spannend. Reiger Boys begon voortvarend maar KSV wist zich telkens weer terug in de wedstrijd te knokken. Met een 2-3 ruststand in deze derby was er dan ook nog van alles mogelijk in de 2e helft, maar daar dacht Reiger Boys. anders over. Binnen mum van tijd namen zij een ruime voorsprong, en dit kwam de thuisploeg niet meer te boven.

Komende zaterdag speelt Reiger Boys E2 om 10.45 uur thuis tegen het onderaan staande BOL E1, en kan zich dan definitief in de volgende ronde spelen.