De tweede bekerwedstrijd, uit tegen Kolping Boys MB1, was in bijna alle opzichten een kopie van de eerste bekerwedstrijd, tot de 13-0 uitslag voor Reiger Boys aan toe. Meteen na de aftrap gingen de meiden van Reiger Boys in de aanval en dat was eigenlijk het beeld van de hele wedstrijd. De meiden van Kolping Boys deden hun uiterste best om zo georganiseerd en goed mogelijk te blijven spelen, maar het een klasse hoger uitkomende Reiger Boys was duidelijk een maatje te groot

De eerste minuten waren er meteen gevaarlijke aanvallen van de Reiger Boys meiden over links en over rechts, waarbij de prachtige pass van Aniek vanuit het achterveld op Britt speciaal genoemd mag worden. De verdediging kon de bal ternauwernood weg werken. Na bijna 10 minuten werd de bal door Manon klaargelegd voor Jill, die vanaf zeker 25 meter via de binnenkant paal de 0-1 binnen schoot. Slechts een minuut later leek een aanval te zijn afgeslagen, maar Kelly legde bal terug op de aanstormende Maartje die van buiten de 16 meter de bal in de verre hoek schoot: 0-2. Even later ontdeed Maartje zich via een technisch hoogstandje van twee verdedigsters en kwam vrij voor de keepster: 0-3. De 0-4 kwam op het scorebord toen Merel de bal op het middenveld onderschepte en vervolgens Maartje vrij speelde voor het doel, die de bal heel beheerst naast de keepster plaatste. Britt maakte haar eerste goal van deze wedstrijd op aangeven van Kelly, 0-5. Even later was het de beurt aan Kelly om de 0-6 te scoren, op aangeven van Manon. Dit was het begin van een periode met zeer goed veldspel. Een wonderschone aanval die werd opgezet door Valerie en waarbij de bal via Noelle, Jill en Manon bij Britt terecht kwam, werd afgevlagd voor (vermeend?) buitenspel. Fiore zag eerst een afstandschot net naast gaan en even later een schot in de handen van de keepster eindigen. De gevarieerde aanvallen volgden elkaar in rap tempo op. Langs de kant zagen de trainers Robert, Marieke en Suzanne, evenals de helaas nog altijd geblesseerde Anika, dat het goed was. Kort voor het einde van de eerste helft nam Maartje de bal van afstand op de slof en scoorde de 0-7.

De tweede helft begon met een aanval van Kolping Boys, waarbij het schot echter hoog over ging. Laura hoefde de hele wedstrijd alleen maar in actie te komen bij terugspeelballen of bij een enkele lange bal van Kolping Boys. Het initiatief werd meteen weer door Reiger Boys overgenomen. Een voorzet van Britt was net te scherp voor Maxime, die slechts centimeters te kort kwam. Tessa speelde de bal vanuit het midden haarzuiver op Britt, die haar schot rakelings over zag gaan. Een aanval door het midden leek te stranden toen Merel de wegstuiterende bal maar half kon raken, maar Maartje veroverde de bal en liet met een droog schot de 0-8 aantekenen. Een volgende mooie aanval begon bij Merel die Judith aanspeelde. Judith gaf een scherpe steekpass op Britt, die de bal voor trok waarbij Maxime er helaas net niet bij kon. In deze periode lieten de meiden van Reiger Boys regelmatig heel mooi combinatievoetbal zien. Een fraaie pass van Judith bereikte de uiterst rechts opkomende Maartje, die de bal maar net voor langs schoot. De zeer schaarse uitvallen van Kolping Boys werden door Aniek en Valerie vakkundig in de kiem gesmoord. Een voorzet van links door de opgekomen Jitske op de vrijstaande Britt resulteerde in de 0-9. Een minuut later gevolgd door de 0-10 toen Judith, met een boogbal, een mooie aanval via aan aantal schijven afrondde. Judith scoorde ook de 0-11 na een volgens het boekje uitgevoerde één-twee met Britt. Korte tijd later schoot Maartje de 0-12 binnen, na een aanval over links door Valerie en een voorzet van Kelly. Het slotakkoord van de dag kwam van Kelly, die zichzelf vrij speelde door twee tegenstandsters te passeren en de einduitslag op 0-13 bepaalde

In een verslag van wedstrijden zoals deze, met heel veel doelpunten, komen vooral de namen naar voren van de doelpunten-maaksters en van diegenen die een assist hebben gegeven. Maar de aanvalsters konden alleen maar zo vaak scoren, doordat een solide verdediging en een goed spelend middenveld de bal telkens weer opvingen en naar voren speelden. Deze winst met 13-0 is dan ook een ware teamprestatie, meiden, waar jullie allemaal aan hebben bijgedragen en trots op mogen zijn!