MOT 1Tijdens de normale zomerstop blijven er werkzaamheden binnen onze vereniging doorgaan om het sport complex voor nieuwe seizoen totaal weer in orde te verkrijgen. De mannen van de M.O.T. medewerkers zijn en geven hun volledige inzet zoals douche ruimtes totaal reinigen, voegen impregneren tegen aanslag, WC deuren schilderen, vuilwaterputten doorspoelen, douchekoppen ontkalken, doelnetten herstellen, velden updaten, reclame borden aanpassen, schilderen waar nodig etc.

Deze M.O.T medewerkers met een gemiddelde leeftijd van ruim 70 jaar verdienen diep respect van alle Reiger Boys leden en medewerkers. Het is zo normaal dat we allemaal aan het begin van het seizoen weer binnen komen en als alles weer schoon, fris en aantoonbaar is. Alle Reiger Boys leden buig diep voor deze M.O.T. mannen.

Op de bijgevoegde foto's enkele M.O.T. leden in acties in de kleedkamers.

MOT 2Tevens wil ik een oproep doen aan mijn leeftijdsgenoten rond de 65 jaar. Of het nu man of vrouw is maakt niet uit. Kijk je door de begonia’s (vervelend), kom dan op maandag-, woensdag- of vrijdagochtend een handje bij zetten. De invulling welke ochtend is zeer vrijblijvend en werk in allerlei vormen. Denkers en doeners hebben we nodig om ook lekker 's morgens onder het genot van een koppie koffie te praten over alles wat er goed en minder goed gaat op de club of daar buiten. Schroom niet en meld je via: w.verkooijen@reigerboys.nl Jij bent toch ook betrokken bij onze club Reiger Boys?

Wil Verkooijen
Bestuurslid Algemene Zaken