Webshop logo siteEindelijk is het dan zover, de WEBSHOP is gereed en is online gezet. De afgelopen maanden is er achter de schermen veel werk verzet om de Webshop te vullen. Er is een groot assortiment met (Reiger Boys) artikelen samengesteld. Bijna alle voetbal gerelateerde artikelen zijn via de WEBSHOP te bestellen. Trainingspakken, sporttassen, scheenbeschermers, voetbalschoenen, veters, enz. het is er allemaal.

U hoeft dus niet meer naar een sportwinkel om aan voetbalspullen te komen. Nee, gewoon thuis via uw computer uw gewenste artikel bestellen.

Bij de kledinglijn is het mogelijk om deze te "personaliseren". Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om uw initialen of uw naam op de kleding te laten bedrukken.

Er is voor een prachtige nieuwe kledinglijn van JAKO gekozen. Hierbij is vooral naar de kwaliteit van de kleding gekeken.
Neem snel een kijkje in de WEBSHOP. Er is een speciaal logo ontworpen als herkenning van de WEBSHOP.

Alle artikelen zijn te bekijken / passen in de nieuwe DEMO shop van Reiger Boys. In verband met de zomervakantie is de DEMO shop echter tot 16 augustus 2014 nog gesloten. Tot die tijd kunt u terecht bij SMP Sportscare in Heerhugowaard. Graag vooraf een afspraak maken via: kramer@smpsportscare.nl (06-22509753) of rene@smpsportscare.nl (06-50624046)