Reiger Boys E4Gisteravond vond onze laatste competitiewedstrijd plaats op ons complex De Wending . Helaas kon Niels er wegens een blessure niet bij zijn. Alec was zijn vervanger en deed dat uitstekend. Helaas stond er niets meer op het spel, kampioenschap was al uit zicht geraakt, maar onze jongens waren er op gebrand om een goede afsluiting van het seizoen te verzorgen. We gingen voortvarend van start, in het begin hadden we al een aantal grote mogelijkheden gekregen, maar het vizier stond niet op scherp. Bij de eerste uitbraak van LSVV waren zij wel doeltreffend, 0-1. De jongens bleven goed samenspelen en het stond daarom al weer snel gelijk. Door achterin even niet op te letten, werd het 1-2 voor LSVV, maar uit de vele kansen die wij weer creëerden volgde opnieuw de gelijkmaker. Het tempo lag hoog in de 1e helft. Het spel ging op en neer, en weer kwam LSVV op voorsprong door een ongelukkig eigen doelpunt. De achtervolging werd weer in gezet en binnen een paar minuten stond het weer gelijk. Blijkbaar vonden onze jongens het leuk om eerst achter te komen en dan weer gelijk te maken, want dat gebeurde nog 1 keer voor de rust. Met de stand 4-4 gingen we rusten.

In de rust werden wat puntjes besproken en dat werd goed opgepakt. Vanaf het begin van de 2e helft leek er wel een E4-storm ontstaan. Binnen zeer korte tijd liepen we uit naar 8-4, alvorens LSVV weer eens wat terug kon doen. Onze mannen speelden LSVV helemaal van de mat, de ene aanval nog mooier dan de ander. Uiteindelijk eindigde de wedstrijd in een klinkende 11-5 overwinning. Het resultaat : een prachtige 4e plaats in een competitie met veelal 2e jaars selectieteams. In een rumoerig en door randzaken beïnvloed seizoen hebben jullie : Bas v L, Bas K, Nick, Chiel, Mels, Timo, Niels, Edin en Brian aan iedereen laten zien dat jullie een hecht en goed team zijn geworden. Het is jammer dat dit geen vervolg kan krijgen. Volgende week sluiten we het seizoen definitief af met een toernooi bij vv Elinkwijk.