KNVB-Beker 0Het is Reiger Boys MB1 en Reiger Boys B3 niet gelukt om de KNVB-beker mee naar Heerhugowaard te nemen. Tijdens de finaledag op het complex van Legmeervogels in Uithoorn verloren beide teams hun finale.

Reiger Boys MB1 moest het in de finale opnemen tegen Sporting '70. In een zeer matige eerste helft kwamen de meiden op een 0-1 achterstand. Ondanks een ruim veldoverwicht in de tweede helft kwam men dit niet meer te boven. Reiger Boys B3 kwam in hun finale weliswaar op een 1-0 voorsprong tegen Hoogland B1, maar ging toch met een 1-2 achterstand rusten. In de tweede helft ging Reiger Boys vol op de aanval spelen, maar nadat uitgerekend Hoogland scoorde liepen de geelzwarten tegen een geflatteerde 1-5 nederlaag op.