2013-2014 Reiger Boys VR2-Jodan Boys VR1 17Het tweede vrouwenteam van Reiger Boys heeft zaterdag een ruime overwinning behaald op laagvlieger Jodan Boys VR1. Het werd maar liefst 5-0 voor de dames waarbij alle goals na rust vielen. Over de eerste helft valt dan ook weinig te melden. Beide ploegen bleken zeer slordig in de passing waardoor er een rommelig geheel ontstond. Onder een heerlijk voorjaarszonnetje bleken de RB-vrouwen na rust te zijn warm gedraaid. Het inbrengen van Cynthia Kootker bracht meer schwung aan de aanvallende intenties, en Kootker zelf was met één van haar eerste balcontacten direct verantwoordelijk voor de openingstreffer.

Hierna bleek het verzet van de gasten gelijk gebroken want nauwelijks drie minuten verder kreeg Jent Bakker de bal niet langs de keeper, maar wist Yesmin Doeschot wel raad met de rebound: 2-0. Reiger Boys kon nu vrijuit spelen, en dit leverde twee knappe treffers op van Bianca Webeling, alvorens Niki Rensen de eindstand op 5-0 kon bepalen.