Voor de derde keer dit seizoen tegen de rkedo f2 ,een oefenwedstrijd ( 1-7 winst) en voor de competitie (2-4 winst), zo nu de thuis wedstrijd. Aangezien we vorige week toch wel een moeilijke pot hadden tegen dezelfde
tegenstander ( die zouden we wel even oprollen, werd er gezegd), hadden we de jongens op hun hart gedrukt dat, dat niet de bedoeling was. Dus de mannen goed op scherp gezet ,wat resulteerde in een snel doelpunt van Thijs, Met mike op doel(,wat hij goed deed) en heel veel mooie en goede aanvallen kwam de teller bij rust op 6-0. Doelpunten makers thijs 2x, jesper 2x , Finn en Jesmer We probeerden na de limo onze grootste winst uitslag te halen ,je moet toch een uitdaging voor de jongens, bij 6-0 voorsprong. Wat ook weer resulteerde in een aantal mooie/goede aanvallen en uiteindelijk de 10-1 overwinning opleverde. Doelpunten makers 2e helft, Darren, Rens, Sem en Jesmer. Jongens zeer goed gespeeld en ga zo door.