Vandaag de wedstrijd tegen de koploper. Dat zou dus geen makkie worden. Ik kan me de uitwedstrijd nog heel goed herinneren. Geen fijne herinnering. Sybe en ik zijn toen in de rust erg boos geweest. Vandaag ging het stukken beter als toen. Zei het dat het de eerste helft niet naar onze zin was. Vooraf gemaakte afspraken werden niet na gekomen en dat resulteerde vlak voor rust voor het eerste doelpunt. De kleinste man van het veld van DTS stond bij een corner helemaal vrij en kopte dankbaar binnen. 0 – 1 dus. Rust. In de rust een rustig gesprek over hoe het ging en hoe het beter kon. Nou, dat hebben jullie laten zien. Het spel ging op en neer. Hicham schoof meer en meer in en op een gegeven moment kreeg hij de kans om te schieten en was het ook raak. 1 – 1. Vlak voor tijd een vrije trap voor de D3 op ongeveer 20 meter van het doel van DTS. Hicham nam de vrije trap en schoot de bal prachtig via binnenkant paal binnen. 2 – 1. Dit was tevens de einduitslag. Jongens, door goed collectief spel, deze wedstrijd terecht gewonnen.