Deze week stond de return tegen Reiger Boys D9M op het programma. Omdat Esmee Dekker wilde proberen om het doel te verdedigen en Anouk er niet bij was hadden wij 2 wissels. Voor de wedstrijd had ik aan de meiden gevraagd of zij wilde proberen om bij balverlies zo snel mogelijk druk te zetten en de bal weer terug te veroveren zodat de meiden D9 geen kans kregen om op doel te schieten. Onze meiden begonnen beter dan vorige week en gingen direct lekker in de aanval. Na een aantal schoten op doel die goed door Danique tegengehouden werden kwam de tegenstoot en belandde de bal toch weer als eerste bij ons in het doel, 0-1. Een paar minuten later werd er weer een bal vanuit het middenveld naar ons doel gespeeld en zo werd het zelfs 0-2, het leek een herhaling van vorige week maar dan iets later in de wedstrijd. Omdat onze meiden vorige week ook met 2 doelpunten achter stonden bleven zij erin geloven en zo kon Senna nog voor de rust onze eerste goal maken, 1-2.

Tijdens de rust vroegen een aantal meiden of zij op andere posities mochten spelen, ik zei dat het mocht maar dan moesten de meiden dat wel onderling regelen. Begin van de tweede helft (Sanne was inmiddels ingevallen bij de D9M omdat zij geen wissels meer hadden) bleven onze meiden goed naar voren spelen en ontstonden er goede kansen waarvan Kylie er 1 kon maken, 2-2. Nu was alles weer open en dachten wij het wel even af te maken net als vorige week. De bal belandde voor de voeten van Sanne en zei passeerde 2 van onze speelsters om vervolgens de bal met een goed schot tegen de touwen te schieten, 2-3. Nu konden wij weer vanuit een achterstand terug proberen te komen. Door goed combinatiespel van onze kant kwam de bal na een goede een twee bij Kylie en zij schoot met haar rechtervoet de gelijkmaker binnen, 3-3. Ook de meiden van de D9 voelden dat er iets te halen viel en toen de bal weer bij Sanne terecht kwam zorgde zij dan ook voor de winnende goal voor de D9, 3-4. Meiden, jullie hebben de tweede helft gevochten voor wat jullie waard waren en moeten trots op jullie zelf zijn. Niet boos zijn dat Sanne bij de D9 mee heeft gespeeld want wij hebben van de hele D9 verloren, niet alleen van Sanne. Volgende week spelen wij thuis tegen AFC '34 en zullen wij weer in de gebruikelijke opstelling spelen. Als wij deze wedstrijd positief ingaan valt er nog bast een goed resultaat te halen. Esmee Dekker, welkom terug bij onze meiden, je hebt goed ons doel verdedigt. Ik zie jullie maandag bij de training.