rbnieuw2Donderdag 20 maart heb ik mijn collega bestuurders in de bestuursvergadering medegedeeld dat ik op 1 juni 2014 mijn bestuursfunctie bij Reiger Boys neerleg. Vanwaar deze beslissing? Twee jaar geleden heeft de voorzitter mij gevraagd of ik zitting wilde nemen in het bestuur als algemeen lid. Dit heb ik met veel plezier gedaan.

Op dit moment is de club financieel gezond en zijn de prestaties op voetbalgebied tot nu toe uitstekend te noemen. We mogen trots zijn op ons bestuur onder leiding van onze voorzitter Ben Rietveld, die voldoende structuur binnen onze vereniging heeft gebracht. De club is in rustiger vaarwater gekomen, en natuurlijk zullen er uitdagingen blijven bestaan, maar dat is dit bestuur wel toevertrouwd. Voor mijzelf zie ik dus geen toegevoegde waarde meer binnen dit bestuur.

Vanzelf sprekend blijf ik als vrijwilliger werkzaam bij de MOT op de maandag en woensdagen, en zal ik regelmatig aanwezig zijn bij de wedstrijden van mijn kleinzoons en de selectie teams van Reiger Boys.

Ron Moors