Met excuses voor de vertraging hierbij het verslag van onze wedstrijd van afgelopen zaterdag tegen de meiden D9 van Reiger Boys. Nog steeds zonder Esmee Dekker moesten wij ook deze wedstrijd spelen. Omdat er voorin de laatste wedstrijden te weinig rendement uitkwam had ik besloten om Kylie 1 linie te laten zakken naar links half en Saphira door te schuiven naar voren. Hoewel wij vorige week ook om 08:45 uur moesten beginnen leek het net of de meiden nog niet geheel wakker waren en voordat er 4 minuten gespeeld waren stonden wij al met 2-0 achter. Vanaf dat moment waren alle meiden wel wakker en gingen zij doen waar zij goed in zijn, inspelen en doorlopen en als team naar voren. Nadat onze meiden een paar keer gevaarlijk door waren gekomen belandde de bal voor de voeten van Saphira, zij liep nog een meter of 5 door en met een prachtige lob over de keepster viel de bal prachtig tegen de touwen, 2-1.

Gefeliciteerd met jouw eerste goal Saphira!! Nu waren de meiden nog meer gebrand om te scoren en vlak voor de rust kon Kylie dan ook nog de gelijkmaker op het telraam noteren, 2-2. Tijdens de rust kreeg Anouk het keepers shirt en Esmee trok de korte broek aan om als veldspeelster te fungeren. Ik had de achterhoede als extra opdracht gegeven om de meiden van de D9 niet op doel te laten schieten. Uiteindelijk koos ik er ook voor om nog wat te wisselen van positie, zo kwam Michelle op de rechts voor positie te staan. Vanaf het begin van de tweede helft gingen onze meiden vol voor de overwinning en het duurde dan ook niet lang of de 2-3 werd gescoord door Kylie, die inmiddels weer op de linksvoor positie stond. Er werd goed doorgespeeld en mede doordat de meiden van de D9 maar 1 wissel hadden en dus snel na de rust moe waren konden wij profiteren en zo kon ook Esmee Peereboom haar eerste doelpunt maken. Jij ook gefeliciteerd Esmee. Michelle had nog wel twee mogelijkheden om te scoren maar het zat haar even niet mee, volgende week proberen we het gewoon opnieuw Michelle. Uiteindelijk kon ook Senna nog een goaltje meepikken en zo werd de eindstand 2-5. Meiden, ik wil jullie een compliment geven voor jullie doorzettingsvermogen. Anouk bedankt voor het keepen en deze week wil ik een extra compliment geven aan Britt want zonder haar verdedigende acties had Anouk de nul niet gehouden. Meiden, laten we proberen volgende week ook weer de 3 punten te pakken.