vr1 kampioen 1314Met nog 4 competitie wedstrijden te gaan kon het vrouwen team van Reiger Boys bij een gelijk spel wederom de titel binnen halen. Dit moest dan wederom gebeuren bij de Zeemacht in sporthal de Brug. De eerste gedeelte van de wedstrijd waren de beste kansen voor Reiger Boys. Rona Mosterd zat het dichtst bij een doelpunt met schot van afstand op de kruising na het schot werd er gelijk gewisseld. Na de start van het tweede gedeelte leek het wel of er een hele andere Zeemacht binnen de lijnen stond.

Reiger Boys werd in deze fase van de wedstrijd overklast, Zeemacht wist in een minuut tijd uit te lopen naar een riante voorsprong van 2-0. Hierna werd het zichtbaar dat in deze fase van de wedstrijd de krachten van Zeemacht opwaren en werden ze in de wedstrijd gehouden door het zeer goede keepers werk. Met nog 10 minuten te spelen werd uit eindelijk door een mooi doelpunt de aansluitende treffer gemaakt. De spanning liep op en je kon zien dat de gelijk maker moest vallen. Deze viel dan ook in de 21ste minuut, Reiger Boys kreeg in de laatste 4 minuten nog enkele kansen maar er werd niet meer gescoord. Na het laatste fluitsignaal werden de vrouwen in het zonnetje gezet door hun sponsor Elro dakbedekkingen. Met nog 3 competitie wedstrijden kunnen de dames nu de competitie rustig uitvoetballen om in april te strijden om het district kampioenschap west 1. De inzet van deze wedstrijd is een mogelijke plaatsin de eredivisie seizoen 2014/2015.

Aankomende wedstrijden van de vrouwen zijn:
14 maart 19:15 Sporthal Noorderend Reiger Boys/ELRO VR1 – NBC/De Steenenplaats VR1 kwartfinale districtbeker
21 maart 20:10 Sporhal Hoornsevaart Reiger Boys/ELRO VR1 – DKM/De Kleine Media VR1 Viering kampioenschap

Vanaf volgend seizoen wil de zaalvoetbalafdeling de volgende stappen gaan zetten in het 4 jarige bestaan.

• Selectieteams (minimaal 18 speelsters) voor vrouwen doelstelling spelen eredivisie en behoud ervan.
  • Selectieteams (minimaal 18 spelers) voor de mannenafdeling doelstelling kampioenschap 2e klasse.
  • Jeugdafdeling langzaam groter laten groeien en naar een hoger niveau te brengen.

Om deze stappen te kunnen maken zijn er werkgroepen nodig die de basisvoorwaarde hiervoor gaan creëren (trainers, trainingen, spe(e)l(st)ers, sponsors, enz.)

Om onze doelstellingen te kunnen behalen hebben wij ook aanvulling nodig van spelers, speelsters en jeugd spelers.
Zin om volgend seizoen de zaalvoetbalafdeling van Reiger Boys te versterken neem dan contact op met Ron Veerman 06-48383917 of via de mail zaalvoetbal@reigerboys.nl