Zaterdag 15 februari stond de 1e wedstrijd tegen Vrone E2 op het programma. Ondanks een flinke storm ging de wedstrijd door. !e helft hadden we storm mee. Dit had tot gevolg dat de keeper van Vrone de bal niet ver in het veld kon brengen en wij toch wel wat kansen kregen om een grote score op het scorebord te zetten. Bas K. scoorde de 1e na een goede aanval. De storm had veel invloed op ons spel, maar Timo wist alsnog het net te vinden en zorgde voor een 2-0 ruststand. In de rust hebben we besproken hoe we om moesten gaan met de storm : bal laaghouden en veel samenspel over de zijkanten. Niels zou zijn uittrappen ook zo laag mogelijk houden. Dat lukte redelijk en we kwamen zelfs een aantal keer alleen voor de keeper te staan. Helaas was het vizier niet altijd scherp. Vrone kwam via een indraaiende corner op 2-1 en de 2-2 was gevaarlijk dichtbij. Na weer een uitbraak was Nick er snel bij om bal tegen het net aan te schieten, 3-1. Dit bleek een veilige marge alhoewel Vrone vlak voor tijd nog 3-2 maakte. De scheidsrechter floot voor het einde en vond het nemen van penalty's terecht niet uitvoerbaar.

Zaterdag 22 februari : het leek vandaag wel windstil ten opzichte van vorige week. Nu mochten we in Sint Pancras aantreden. Na drie wedstrijden nog steeds ongeslagen, de jongens wilden dat natuurlijk vasthouden. We wisten niet precies hoe sterk Vrone was, omdat vorige week de storm erg veel invloed had op de wedstrijd. Toch was al vrij snel duidelijk dat we sterker waren. Na goed samenspel tussen Nick en Edin, kon laatstgenoemde uithalen, maar het schot werd geblokt. Uiteindelijk konden we toch juichen, omdat Timo de rebound alsnog in het doel schoof. Daarna bleven we goed voetballen, vloeiende aanvallen werden net niet beloond met een doelpunt. Achterin hadden Niels, Mels, Bas van L en Brian weinig problemen. Voorin probeerden Bas K, Nick en Edin veelvuldig de keeper uit. Het was Edin die toch de 2-0 aantekende. Daarna ging het snel en was het de beurt aan Mels. Zowel met rechts als met links knalde hij de bal achter de keeper van Vrone. 4-0. Door een foutje achterin, kon Vrone nog voor rust iets terugdoen, 4-1 rust. Na een beker limonade en rust waren de jongens klaar voor een sterke 2e helft. Het lukt niet om snel te scoren, maar Edin kreeg hulp van de tegenstander die de bal in eigen doel werkte. Niels kreeg toch af en toe wat ballen, omdat we wat makkelijker gingen voetballen. Vrone kon geen vuist meer maken en het was uiteindelijk Timo die, na de openingsgoal gemaakt te hebben, nu ook het laatste doelpunt mocht maken. Met een verdiende en goede 6-1 overwinning, behouden de jongens de ongeslagen status.