Vandaag tegen BOL. In de najaarscompetitie nog van verloren. Maar!!!! Afgelopen week zéér goed getraind. En, zoals ik altijd zeg: je voetbalt zoals je traint. En, zo ging het dus ook. Ook al duurde het even. De eerste helft ging het spel op en neer. Wij kregen kansen en Bol kreeg kansen. Aan onze kant ontbrak het aan scherpte en aan de kant van Bol was het Sam die in de weg stond en ons zo in de race hield. We Gingen dan ook met 0 – 0 de rust in.

Na de rust was het alleen maar Reiger Boys dat de klok sloeg. Bol kwam er niet meer aan te pas. Eerst was daar Wouter die uit een afgeslagen bal uit een corner de 1 – 0 scoorde. Nog in de zelfde minuut, na een schitterende aanval scoorde Bart de 2 – 0. Dit was werkelijk een aanval uit het boekje jongens!!!! Klasse. Hier bleef het niet bij. Bol was helemaal de weg kwijt. Nils gaf een perfecte pass op Lars en Lars scoorde netjes de 3 – 0. Hierna was het Hicham-time. Hij scoorde 2 keer uit een corner en zo werd het 5 – 0. Jongens, wat hebben jullie me blij gemaakt. Zoals ik al zei, 2 keer goed getraind en dan met 5 – 0 winnen is prachtig. Laten we dit nivo vasthouden en we gaan hoger op de ranglijst eindigen. Thomas en Jarno bedankt voor het invallen. Ook jullie hebben een bijdrage geleverd aan deze uitslag.