Waar iedereen dacht dat de wedstrijden zouden worden afgelast, ivm .met storm, ging het toch gewoon door. Nu tegen SSV F1 ,We begonnen met wind in de rug, en 8 tegen 8 waar we achteraf niet echt blij mee waren, dit ivm drukte in het veld. We hebben bijna de hele 1e helft ,op de helft van SSV staan voetballen, en wat helaas maar in 1 doelpunt resulteerde. 1-0 We hadden Effe op doel, deze had heel weinig te doen, behalve bij 1 van de weinige aanvallen wat meteen de 1-1 op leverde voor SSV.

De 2e helft tegen wind, de trainers dachten dat het een hele zware 2e helft zou worden maar dat viel erg mee ,we hielden goed stand en zelfs nog genoeg kansen om de 2-1 te maken. En waar wij de pech hadden dat een zeker doelpunt uit de doelmond waaide, had SSV het geluk dat de bal stuiterend over de keeper heen waaide. Domme pech. 1-2 Jongens jullie hebben nog goed gevochten om de 2-2 te maken, wat nl. moeilijk was met de tegen storm. Jongens allemaal goed gevoetbald ,met deze omstandigheden