De eerste wedstrijd na de winterstop. Een tijdlang niet getraind, maar de afgelopen twee weken wel, dus, niet helemaal stil gezeten. De eerste helft ging heel lang gelijk op. Over en weer wat kansen, de beste voor ons, maar hij ging er niet in. En, vijf minuten voor rust een afgeketste bal kwam voor de voeten van een speler van Dynamo en die schoot de bal netjes in de kruising, onhoudbaar voor Sam. De jongens waren niet uit het veld geslagen en gingen door met hun spel. Vlak voor rust was het Kay die zich door de defensie van Dynamo wist te spelen, maar hij werd kijhard onderuit gehaald. Vrije trap. En, Lars wist deze met een prachtig schot in de kruising te plaatsen en dus gingen we met 1 – 1 de rust in.

In de rust, tijdens de limo, gezegd dat we eigenlijk helemaal niet slechter waren. Dynamo hanteerde alleen maar de lange bal, en wij gingen daar een beetje in mee. Dat zou na rust anders moeten.
Na de rust ging het spel nog meer op en neer. Het was Dynamo dat weer op voorsprong kwam. Niet veel later een fraaie aanval met als slotaccoord een mooie pass van Bart op Kay en die maakte beheerst de 2 – 2. Even later weer een lange bal van Dynamo, Dave W gleed uit en zo was het vrijbaan voor de spits van Dynamo en die scoorde de 3 – 2. Toch gaven de jongens het niet op. Na een aanval van ons werd de bal niet zo goed verdedigt en was het Hicham die, door goed door te stappen, toch de bal raakte en met een mooie boog ging de bal in het doel.
Toch was het Dynamo die er met de volle winst vandoor ging. Zij maakten op slot van het eind toch nog de 4 – 3.

Jongens, zoals ik al in de kleedkamer zei, hard gewerkt, redelijk gespeeld, kan beter, maar, toch een tevreden trainer. Dinsdag gaan we werken aan dingen die beter kunnen. Tot dan.