Alweer een wedstrijd tegen onze buren, nu was het kolping boys F7. Dit zijn ook eerste jaars en dat zie je dan ook meteen in het veld We begonnen met thijs op het doel en Finn in de 2e helft, wat ze prima deden. Voor de 2e keer in 3 wedsrtrijden kwamen we op voorsprong door een goed
schot van Jesmer. 0-1. We bleven de tegenstander goed onder druk zetten, waar door we snel uit liepennaar 0-3 door 2 doelpunten van Darren. Kolping boys kwam nog terug naar 1-3 vlak voor de rust.

De limo heeft ons goed gedaan en met de wind in de rug ,kwam kolping niet meer aan voetbalen toe, Met 2 kop doelpunten van Thijs (bijna kleinste man van het veld) uit corner en nog doelpunten van Darren en Jesper ( zeer goede aanval) werd het een makkelijke 1-7.

Jongens allemaal zeer goed gewerk, en wanneer jullie zo doorgaan hoef je voor geen tegenstander bang te zijn De pingels ook weer redelijk goed genomen 6 uit 9.