Op naar Wormerveer voor de 2e competitiewedstrijd. Het regende de hele rit er naar toe. Dat belooft niet veel goeds. Dus paraplu's mee. Dan eerst maar even aan de koffie in de kantine van Fortuna Wormerveer. De wedstrijd zou wel eens spannend kunnen worden. De vorige keer tegen deze jongens werd het een gelijkspel, waarbij we vlak voor tijd de gelijkmaker scoorde.We waren in het begin gelijkwaardig en de duels werden voornamelijk op het middenveld uitgevochten. Toch kwam Fortuna op 1-0. 10 minuten voor rust kreeg Reiger Boys een vrije trap. Best nog wel een eind van het doel, maar Rens ging ervoor en zijn harde schot werd niet klemvast gepakt en Chris was er snel bij en kon de rebound scoren. En het spel golfde op en neer zonder grote kansen voor beide ploegen. Rust 1-1

We waren nog niet de kantine uit of er was al gescoord door Fortuna. Weer proberen de achterstand in te lopen. Maar de tweede helft ging moeizaam en Fortuna was de bovenliggende partij met veel kansen. Maar ja als je de kansen niet benut dan..... En dat bleek na een prima aanval ging Timo ervandoor aan de rechterkant, Hij gaf voor en Chris kwam goed voor z'n mannetje en maakte een prachtig doelpunt. Hij tikte de bal over de keeper heen in de goal. Nog een paar minuten te spelen. Er werd niet meer gescoord en de eindstand was 2-2. Valt nog te vermelden dat beide partijen in de tweede helft een (volgens mij wat onduidelijk gegeven) penalty kregen.
Maar die werden beiden gemist. Tot volgende week.