Vandaag wel erg vroeg de wei in, om de altijd beladen wedstrijd tegen Svw te spelen en dat vooral voor de ouders. Ook dit waren weer 2e jaars ,maar dat weten we en dat gaan we het hele jaar tegen komen. We begonnen zeer sterk, wat al snel een doelpunt van Sem op leverde, (afstand schot).

De hele eerste helft ging gelijk op ,maar toch liep SVW snel uit naar 1-3 , mede door een eigen doelpunt en een ongelukkige afzwaaier. We kwamen ook weer sterk terug tot 3-3 door doelpunten van jesmer en rens ,daarbij gezegd dat de 3-3 ,een schitterende solo van Jesper was, waar 4/ 5 man werd om speelt en ook nog de vrije man voor het doel zag staan.

De 3-4 kwam uit een snelle counter, vlak voor rust. De 2e helft was voor SVW,dat net een klein beetje sterker was, maar wij ook genoeg kansen hebben gehad om er nog een paar in te leggen, helaas jongens. SVW loopt nog uit tot 3-6, maar jullie mogen tevreden zijn. Ook de pingels weer goed genomen 6 van de 9 raak.

Goed blijven trainen, dan komt het allemaal goe .