Gisteren wederom een oefenpot tegen de D9M gespeeld. Voor Saphira was dit haar eerste echte wedstrijd. Ingmar had mij bericht gegeven dat hij voor de rest van het seizoen zijn sponsorkleding ter beschikking wil stellen, Ingmar bedankt. We begonnen vrij sterk en waren vrijwel meteen in de aanval. Na een minuut of 10 kwam de bal bij Floor terecht, zij nam de bal mee en gaf een prima voorzet op Kylie die voor de 1-0 tekende. Gelijk na de treffer ging Kylie geblesseerd naar de kant waardoor wij nog maar 1 wissel over hielden. Tegelijkertijd stapte Aranka het veld uit met last van astma waardoor wij nu geen wisselmogelijkheden meer hadden. Na een minuut of 5 was Aranka weer wat opgeknapt en wilde graag weer het veld in.

Voor de rust werd de 1-1 toch nog gemaakt door de D9M middels een mooi afstandsschot van Bo. In de rust kon je aan de koppies zien dat 5 minuten langer spelen per helft met maar 1 wissel eigenlijk te veel van het goede is dus besloot ik om Sanne toch nog maar een keer te vragen voor de tweede helft. (sorry Kim). Dit was de eerste keer dat ik in de rust niet om stilte hoefde te vragen want iedereen was uitgeput! De tweede helft begon ook weer goed, met verzorgt voetbal en goede passes waardoor Floor na een paar minuten de 2-1 binnen kon schieten. Vlak na dit doelpunt kwam de MD2 toch weer terug en scoorde de 2-2. Volgens mij kwamen wij zelfs met 2-3 achter maar dat weet ik niet meer zeker dus zal ik volgende week nog beter opletten. Na de 2-3 gingen de meiden gewoon door met aanvallen en met nog een minuut of 5 op de klok tikte Senna de 3-3 binnen. Nu wilden de meiden toch nog voor de winst gaan en was de organisatie ver te zoeken maar puur op wilskracht kwamen de meiden door de verdediging waarna Sanne de 4-3 maakte voor ons. Sanne, weer bedankt voor het meedoen.

Meiden, deze wedstrijd hebben jullie weer volledige inzet getoond. Als jullie dit allemaal voort kunnen zetten kunnen wij van iedereen winnen, wij zijn voor niemand bang!!

Saphira, jij hebt een prima eerste wedstrijd gespeeld en jullie hebben haar goede aanwijzingen gegeven meiden!! Ik ben trots op jullie.