bekerwedstrijd MD1 14 dec 2013 025De laatste wedstrijd van het jaar, een spannende bekerwedstrijd tegen RKEDO MD1. De eerste helft ging het moeizaam. De meiden waren niet fel en alert, niet zoals we de meiden kennen in ieder geval. De rust gingen we in met een 0 – 0 stand. In de rust kregen de dames toch wel een donderpreek van Ruud en Michael want als de meiden zo door zouden voetballen kon het nog alle kanten op gaan. Na de rust en een paar wissels waren de meiden weer zoals we ze kennen: fel, snel, gretig en mooi samenspel. Het eerste doelpunt kwam dan al gelukkig snel. De eindstand was dan ook 0 – 3 voor de Reiger girls.

In de kleedkamer kreeg na afloop onze sponsor Michael Pieneman van DOLPHIN dan eindelijk na bijna drie jaar een team foto van zijn meiden! Michael bedankt voor de nieuwe shirts en jasjes!

Nou dames, alles wat er te winnen viel hebben jullie gedaan tot op heden. Geen wedstrijd verloren! In de beker nu weer een ronde verder met 36 doelpunten voor en 4 tegen. Een prachtige winnaar in de najaar competitie met 125 doelpunten voor en 4 tegen! Door naar de SCHOT cup finale en straks in het voorjaar over naar de MC! Een nieuwe spannende uitdaging voor jullie dames! Maar nu eerst lekker vakantie. Fijne feestdagen allemaal!