Na de goede wedstrijd van vorige keer, en de training van vorige week, vandaag de derby tegen SVW. Het was een gelijk opgaande strijd. SVW begon sterk, met goed verzorgt voetbal. Ze kregen een paar kleine kansen, maar daar werd niet uit gescoord. Nee, wij waren de eerste ploeg die scoorde, echter helaas, in ons eigen doel. Een corner werd verkeerd ingeschat en werd door een eigen speler achter Sam gewerkt . Daarna kregen ze nog een paar kansen, maar Sam stond goed te keepen. Net als vorige week werden de mouwen opgestroopt en werden we steeds sterker. We kregen een vrije trap op 20 meter van de goal. Vorige week nog op getraind, en Lars schoot hem binnen. 1 – 1, rust.

In de rust duidelijk gemaakt dat we het vandaag fysiek zouden kunnen winnen, dus feller in de duels en scherper dekken. Zo gezegd zo gedaan. SVW stond na de rust behoorlijk onder druk, maar toch kwamen ze op voorsprong. Een duw in de rug van een speler van ons werd niet zo beoordeeld door de scheidsrechter en dat mocht dus doorgaan en SVW profiteerde en dus werd het 1 – 2. Wederom werden de mouwen opgestroopt en het was Kay die met een fantastisch afstandschot de 2 – 2 maakte. Er had volgens mij vandaag meer ingezeten, maar we wisten niet meer te scoren.

Prima wedstrijd jongens. Als we nou nog eens weten te voorkomen dat we van die knullige doelpunten tegen krijgen, gaan we zeker meer winnen. Niet vergeten dat we vandaag tegen SVW D2 hebben gespeeld. Dus een goed resultaat jongens.
De winterstop is begonnen. Voorlopig blijven we trainen. Ik geef wel aan als we ook met trainen stoppen.