Met nog twee wedstrijden te gaan voor de winterstop en het eind van de najaarscompetitie was het voor onze meiden de beurt om aan Limmen hun kunsten te vertonen. Omdat Floor op krukken liep en niet kon spelen had ik Sanne bij ons team gevraagd, Floor wel goed dat jij bent komen kijken, toppie! Voor de wedstrijd had ik de meiden verteld dat Limmen de laatste wedstrijden niet al te veel doelpunten tegen had gekregen dus dat zij beter zijn geworden. Wij moesten gewoon lekker gaan ballen en alles wat er geleerd was nu in de praktijk laten zien. Aanvankelijk zag alles er zeer rooskleurig uit, de bal ging goed rond en iedereen deed wat er gevraagd werd. Er kwamen al snel een paar grote kansen voor onze meiden maar 1 ding was vrij snel duidelijk, zij beschikten over een goede keepster. De meiden bleven druk zetten en overspelen maar iedere keer ging het laatste schot tegen de keepster of net naast het doel zodat de 0-0 erg lang op het scorebord bleef staan.

Een paar minuten voor de rust kwam de bal bij Senna en nadat zij een geweldige solo gemaakt had en de bal voorgaf kon Kylie nog net het beslissende tikje geven, 1-0. Ook kreeg Limmen 1 kans in de eerste helft maar Esmee kwam op tijd uit om de gelijkmaker te voorkomen. Tijdens de rust hadden de meiden zelf al door dat er goed gevoetbald werd alleen de bal wilde er steeds maar niet in. Ik besloot de tweede helft nog meer vooruit te gaan spelen met een derde aanvaller die steeds op kwam uit het middenveld om zo de een-twee aan te gaan om de uitlopende keepster te omzeilen. Na een paar minuten in de tweede helft nam Esmee de bal mee naar voren en gaf een goede harde voorzet waar de keepster niet bij kon, Kylie ronde hem af met een harde knal in de bovenhoek 2-0. Nu begonnen onze meiden aan het doelsaldo te werken want tegen de onderste uit de competitie moet dat toch geen probleem zijn. Enkele minuten later schoot Esmee via een tegenstander de bal tegen de touwen en tekende voor de 3-0. Sanne had al meerdere goede acties gemaakt en kwam op een gegeven moment oog in oog met de keepster te staan. Zij aarzelde geen moment en tikte de bal mooi de hoek in 4-0. Na een goede redding van de keepster op een schot van Esmee trapte zij de bal uit, deze belandde precies voor de voeten van Sanne en zij wist meteen wat zij wilde doen, de bal ging met een prachtige lob over de keepster het doel in 5-0. Dit was het mooiste doelpunt van de wedstrijd, echt prachtig. Vlak voor tijd wist ook Esmee haar tweede doelpunt van de dag te maken zodat de uitslag 6-0 werd. Na een moeilijke start hebben jullie het goed opgepakt meiden, ik ben trots op jullie. Volgende week de laatste wedstrijd voor de winterstop thuis tegen WMC, als wij die wedstrijd ook weten te winnen eindigen wij op een zeer knappe en verdiende tweede plaats in de najaarscompetitie. Allemaal een prettig weekend en tot maandag op de training. Sanne, bedankt voor het invallen en Floor sterkte met jouw knie van ons allemaal.