Vorige week verloren van BOL. 1 – 2. Geen schande, want ze staan tweede. Het was de laatste wedstrijd van Jamy in de D3. Hij speelt de rest van het seizoen in de D2. Jamy nam waardig afscheid met de enige goal die we wisten te scoren. Jamy, bedankt voor je inzet voor de D3 en succes bij de D2. Vandaag tegen Foresters. Daar viel wat te halen vandaag. Na een week van hard trainen waren de jongens er klaar voor. Het begon wat rommelig, maar langzaam maar zeker werden we beter. We kwamen dan ook terecht op voorsprong door een corner van Roy die er in één keer in ging. Even later 1 – 1 door een goed genomen vrije trap op de rand van onze zestien meter.

Onhoudbaar voor Sam in de kruising. Met deze stand gingen we ook rusten. Terwijl ik nog een bal uit het water aan het vissen was deed Sybe zijn praatje in de kleedkamer. We kwamen goed uit de rust, maar toch was het Foresters die op voorsprong kwamen. Een slippertje van Sam werd genadeloos afgestraft. Hierna werden de mouwen opgestroopt en werd Foresters onder druk gezet. Bart maakte de 2 – 2 met een fraais schot. Even later ging Dave W. mee naar voren en kreeg de bal op 20 meter van de goal en met een prachtig schot maakte hij de 3 – 2. Toen werd het spannend. Foresters had nog een paar minuten om wat aan de achterstand te doen en voerden de druk op, maar, in onze verdediging werd niets weg geven. Klasse verdedigt jongens!! Het middenveld liep zich de benen uit het lijf met als gevolg dat we toch onder de druk uit kwamen. Klasse jongens. Uiteindelijk maakte Roy de bevrijdende 4 – 2 en de overwinning was in de tas. Mooi verjaardagskado voor coach Sybe. Hij werd na de wedstrijd nog luid toegezongen.

Komende week weer lekker trainen mannen. Volgende week zijn we vrij, maar ik wil gaan trainen. Jullie horen nog wel hoe laat.