Vandaag stond voor onze meiden de inhaalwedstrijd uit tegen Meervogels uit Akersloot op het programma. Omdat Aranka er niet bij was speelden wij met 1 wissel. In de kleedkamer had ik de opstelling met de meiden doorgenomen en verteld dat zij lekker hun eigen spelletje moesten spelen en veel naar elkaar moesten overspelen zodat er veel ruimte kwam. Vanaf het begin gingen ze lekker ballen maar ook Meervogels kon een aardig balletje raken. Nu kwam het dus aan op de dingen die ze op de training geleerd hadden. Nadat de bal een aantal keer teveel overgespeeld werd verloor de voorhoede de bal en ging Meervogels op onze goal af. Na een passeer beweging lag de bal achter Esmee en was de 1-0 een feit. Dit was voor onze meiden ook het moment dat ze echt wakker werden en zich beseften dat dit geen "makkie" zou worden.

Na een minuut of vijf na de 1-0 kwam de bal voor de voeten van Kylie en zij tekende dan ook voor de gelijkmaker 1-1. Onze meiden gingen nog meer druk naar voren geven en nadat de bal goed rond was gegaan haalde Senna verwoestend uit en ging de bal over de keepster in de kruising 1-2. Vlak nadat wij op voorsprong kwamen floot de scheidsrechter voor de rust. Tijdens de rust heb ik de meiden verteld dat ze gewoon zo door moesten voetballen dan zouden de doelpunten vanzelf volgen. De tweede helft begon wat rommelig maar na een minuut of 3 wist Esmee de score uit te breiden en werd het 1-3. Nu zag je dat onze meiden iets gemakkelijker gingen spelen en zo werd al snel de 1-4 door Esmee genoteerd. Het werd nu echt eenrichtingverkeer en zo kon Kylie de 1-5 maken en de laatste goal kwam op naam van Senna, eindstand 1-6. Meiden, jullie hebben vandaag veerkracht getoond, zelfs nadat jullie achter kwamen bleven jullie positief en was de winst wederom zeer terecht. Deze week wil ik twee meiden een extra compliment geven en dat zijn Floor en Senna. Floor omdat zij de hele wedstrijd achterin speelde en dit geweldig gedaan heeft en Senna omdat zij op bijna iedere positie gespeeld heeft en dit prima heeft gedaan met zelfs twee doelpunten.
Allemaal een prettig weekend en tot maandag op de training.