Deze zaterdag stond de uitwedstrijd tegen ADO '20 ME1 voor onze toppers op het programma. Omdat iedereen fit en aanwezig kon zijn kwamen wij met een volledig team aan in Heemskerk. Nadat ik de tegenstander ervan had overtuigt dat wij 7 tegen 7 spelen kon de wedstrijd dan eindelijk beginnen. De meiden begonnen erg sterk en de kansen kwamen al snel. Omdat er in het begin iets te veel van afstand geschoten werd en ADO een goede keepster op doel hadden staan bleef tot de 18e minuut de brilstand op het scorebord staan. Na een bal van achteruit door het midden kwam de bal voor de voeten van Floor, zij dribbelde een aantal meter en na een fantastische knal was de 0-1 een feit. Nu kwam er voor onze meiden iets meer rust in het spel. Nadat Aranka de bal bij een corner van de lijn haalde kon de weg naar voren weer ingeslagen worden.

Vlak voor de rust werd er nog een kans gecreëerd via Kylie en na een mooie pass op Esmee lag de 0-2 ook in het doel. Tijdens de rust (die wij op het veld hielden omdat de kleedkamer geheel aan de andere kant van het terrein lag) had ik verteld dat ze geweldig aan het spelen waren en dat wij met iets meer geluk er nog een paar bij zouden kunnen prikken. Omdat de tegenstander had besloten om meer 1 op 1 te gaan spelen kwam er voorin meer ruimte maar lieten de meiden zich toch achteruit duwen. Na een enorme klutsbal voor het doel eindigde de bal uiteindelijk achter Esmee, 1-2 en de spanning leek weer terug. Hier wilde onze meiden echter niet aan meewerken en de druk naar voren werd weer opgevoerd. Nadat de bal goed wasrondgegaan maakte Kylie hem af en zo kwam de 1-3 op het scorebord. ADO probeerde hierna nog wel maar kwamen in het stuk vrijwel niet meer voor, iedere bal die onze meiden kwijtraakte werd binnen no time weer terug veroverd. Nadat Esmee de 1-4 had binnen geschoten maakte Kylie het karwei helemaal af door de eindstand van 1-5 op het scorebord te noteren. Goede wedstrijd meiden en nadat wij 4 doelpunten tegen hadden gekregen tegen Kolping boys zijn er daarna nog maar 3 ingegaan in de volgende 7 wedstrijden, prima hoor. Deze week heeft voor mij Michelle een extra compliment verdient omdat zij constant alle ballen veroverde op het middenveld en nooit opgaf, geweldig Michelle.

Prettig weekend allemaal en Maandag weer lekker trainen. Volgende week is Aranka er niet bij dus hoop ik dat de rest van de meiden er wel bij zullen zijn anders hebben wij geen wissels tegen Meervogels.