E3 wint knap van stug Fortuna Wormerveer E3 heeft zaterdag een knappe overwinning geboekt tegen Fortuna Wormerveer E3. De reiger boys talenten begonnen de wedstrijd goed en kwamen na 1 minuut al op voorsprong met een knappe goal en gaf hierbij een mooi affiche af. Vrijwel 3 minuten later maakte Fortuna na een counter de 1-1.

Reiger boys die toch wel moest wennen aan het " oude " kunstgras wat nogal hard was ,bepaalde het spelbeeld met goed voetbal en het plezier spatte eraf wat heel knap was tegen deze geduchte tegenstander. Al snel daarna kwamen we 2-1 achter wat geheel tegen de verhouding was, waarbij de lange ballen van de keeper een rol speelde 3 minuten na de tegengoal was het dan raak een mooie aanval werd keurig afgerond : 2-2.

Even voor de rust kregen de goed spelende geel zwarten een legio aan kansen maar hij wilden er niet in Reiger boys kwam goed de kleedkamer uit en maakte al snel de 2-3 waarna het uitliep na 2-5 Het veldspel van Reiger boys was om te genieten, de ene na de andere mooie goal werd gemaakt Fortuna wormerveer creëerden daarna ook nog wat kansen maar onze keeper is in goeden doen en samen met zijn betrouwbare verdediging hielden zijn keurig stand.

De mooiste goal van de middag was de 3-6, na 4 schijven 1 x raken werd de bal keurig afgerond 1 minuut voor tijd werd de 4-6 gemaakt maar die was alleen voor de statistieken.

Al met al een mooie dag voor de Reiger boys!