1234Moet een week van de nodige trainingsarbeid en Edward die niet mee kon komen, gingen Suzanne en Arjen er samen voor. Het weer was goed en dat nodigde uit voor een druk bezochte wedstrijd, met veel nieuws aandacht voor de topper werd er om 14:30 afgetrapt. Opstelling: Laura, Valerie,Tessa, Fabienne, Mandy, Marouscha, Maxime, Fiore,Chloe, Joy en Fay. Wissels: Anika, Ashley en Esmee. JVC begon goed agressief met storen en wist al snel het doel te vinden. De 1-0 en enthousiaste supporters van JVC begonnen met het aanmoedigen tot meer, maar al snel kwam de 1-1 op het scorebord door een mooie sleep van Joy en werd het wat stil rondom de aanhang van JVC.

De met grote getallen meegereisde Reiger Boys ouders, vrienden, opa´s en oma´s wisten de overhand te nemen met grote brullen en positieve aanmoedigingen. Hierdoor gingen onze meiden harder werker en de wedstrijd domineren, JVC was de kluts kwijt en probeerde de lange bal te hanteren. Waar onze achterhoede simpel raad mee wist en het middenveld op zochten voor een nieuwe aanval, door het veelvuldige snelle spel en grote druk op de verdediging van JVC kwam een wonderschone goal van Chloe de 1-2 op het scorebord.

Met 1-2 de rust in was een duidelijk beeld over de eerste helft die voor tachtig procent door Reiger Boys MC1 gedomineerd, na een lekker bakkie thee in de rust en iedereen warm was konden we beginnen aan de tweede helft. Maar al snel werd koning donder spelbreker en werd de wedstrijd onderbroken, de meiden en coaches naar binnen om daar te wachten op een vervolg. Na 10 minuten werd er weer gespeeld en gingen we door waarmee we geëindigd waren, JVC vast zetten en via de solide achterhoede die rustig hun taak vervulde. Het hele team werkte als zwart/gele tijgers en lieten geen duel lopen, maar in de 66ste minuut kwam er weer noodweer en werd de wedstrijd afgebroken met nog 4 minuten op de klok. Nu is het afwachten wat de KNVB ermee doet, maar virtueel staan we aan kop en zeker met het vertoonde spel waar JVC dik de onderliggende partij was.

Tip van de week: Mocht je de grensrechter een aanzoek willen doen, gaat dan niet schelden.

Volgende week thuis tegen Purmerend MC1, werken aan het doelsaldo..