Vandaag de wedstrijd tegen Vitesse. Het werd een bizarre wedstrijd. De eerste helft waren we, ondanks de fikse tegenwind sterker. We kregen de nodige kansen, maar, zoals al vaker dit seizoen, is scoren voor ons lastig. Gelukkig stond de verdediging goed vandaag, dus Vitesse had het ook lastig. Het leek dus een 0 - 0 wedstrijd te worden. Nou, dat werd het niet. Wouter opende de score voor ons voor de rust. Met een mooi schot werd het 0 - 1. Dit was ook de ruststand.

Na de rust hadden we de wind in de rug. Dus we dachten, dat zit wel snor. Toch was het Vitesse dat scoorde. 1 – 1 We hielden ons koppie erbij en bleven goed spelen. Kay scoorde prachtig de 2 en de 3 - 1 voor ons. Wedstrijd in de tas dachten we. Maar nee. Via een pingel kwam Vitesse weer in de race. Ze roken dat er meer te halen viel en scoorden dan ook terecht de 3 - 3. Toen was er de fantastische solo van Bart die dit afrondde met een fraaie goal. 3 - 4 voor ons dus. Toen een zwakke fase van ons. Vitesse maakte daar gretig gebruik van en kwam op een 5 - 4 voorsprong. Hicham was met een blessure uitgevallen, maar wilde het toch nog even proberen en dat bleek onze redding van een punt. Uit een corner kopte Thomas op doel en de bal leek binnen te vallen, maar de keeper wist de bal uit de hoek te halen. Maar de bal viel voor de voeten van Hicham en die schoot beheerst de 5 - 5 binnen.

Jongens, als jullie nu eens gaan luisteren naar wat de coach zegt, en dit ook op het veld uitvoert, dan kunnen we een eind komen, maar als jullie dat niet doen, dan kan het ook zo maar zijn dat we laag eindigen in deze competitie, en dat is helemaal niet nodig. Dus!!!! luisteren naar de aanwijzingen en voer die ook uit.