Jammer dat er geen verslag is van deze wedstrijd. Daarom maar een poging van een toeschouwer. Bij deze wedstrijd tegen JVC was van te voren al bekend, dat ze alleen de lange bal spelen, derde staan, en een wedstrijd minder gespeeld hebben, dus een aardige concurrent. De wedstrijd verliep zoals verwacht, al zag de scheidsrechter een penalty voor ons niet zo en even later voor de tegenpartij wel. Deze werd dus ook benut, bij al een snelle achterstand van 0 - 1. Er werd hard gewerkt, maar met 0 - 2 de rust in.

De tweede helft verliep vrijwel hetzelfde. Voetballend was de C1 veel beter, kregen we ook de kansen, en werd er gelukkig een poging bekroond met een tegen doelpunt. De einduitslag werd dus 1 - 2. De eerste nederlaag van dit seizoen.

Volgende week een vroegertje, om 09.00 al tegen ZAP in Breezand.