Als je als buitenstaander de uitslag leest, kan ik me voorstellen dat je denkt dat we helemaal weggespeeld zijn. Maar, dat is helemaal niet zo. Sterker nog. We begonnen heel sterk aan de wedstrijd. Al na 20 seconden was het Jamy die met een mooie stift de uitstekende keeper van Kolping wist te verschalken. Het spel ging op en neer en aan beide kanten kwamen kansen. Het was echter Kolping dat scoorde. Ze liepen voor rust uit tot 3 - 1. Maar, op slag van rust was het weer Jamy die scoorde. Een beter moment had hij niet kunnen kiezen. 3 - 2 rust.

Na de limonade weer het zelfde spelbeeld. Het ging op en neer. Wij kregen 2 100% kansen, maar die gingen er niet in. Kolping kreeg 2 corners en uit die 2 corners scoorden ze ook 2 keer. Toen knakte het bij ons. Kolping rook bloed en drukte door. Ze liepen uit naar 8 - 2. Gelukkig scoorde Jamy nog de dik verdiende 8 - 3. Jammer jongens. Ondanks goed voetbal toch verloren. Ik heb even naar de stand gekeken en gezien dat de ploegen waar we van verloren hebben ook allemaal hoog in de stand staan.

De komende weken spelen we tegen, op papier, mindere tegenstanders. Kunnen we weer wat zelfvertrouwen op doen. Maar, dat kan alleen maar als we scherp blijven trainen en dus ook scherp moeten spelen. Alleen dan kunnen we winnen!! We gaan ervoor!!