Vandaag de wedstrijd tegen Koedijk. We misten 3 spelers. Roy, Rutger en Mitchell. Gelukkig was Alec van de D2 bereid om ons te versterken. Na een goede warming-up begonnen we goed aan de wedstrijd. Volgens mij hebben we 20 minuten op hun helft gespeeld, althans, zo leek het. Zeker 2 100% kansen gehad.Maar we scoorden niet. Koedijk daarentegen wist met twee uitvallen wel te scoren. Niet scherp voorin en ook niet scherp achterin. En dan kan je nog zo goed spelen, maar zo win je geen wedstrijd. Volgens mij hadden we vlak na de 2 - 0 recht op een pingel, Kay werd gehaakt binnen de zestien, maar de scheids vond dit geen pingel en dus moesten we verder. Op slag van rust maakte Koedijk de 3 - 0.

Ja, wat zeg je dan in de rust tegen de jongens. Het ontbrak ons in de eerste helft aan twee dingen: duels werden niet gewonnen en het stond positioneel niet goed. Met behulp van mijn magneet bord het één en ander duidelijk proberen te maken. Met Nils als verse kracht en Lars even aan de kant begonnen we aan de tweede helft. En met de wind in de rug ging het stukken beter. Maar we kregen nog geen kansen. Helaas was het weer Koedijk dat wel scoorde. 4 - 0. Maar, de jongens lieten het hoofd niet hangen en deden er nog een schepje bovenop. En in de vijftigste minuut was het dan eindelijk raak. Na goed doorgaan op recht door Bart, die een loepzuivere pass gaf op Jamy, schoot Jamy de 4 - 1 binnen. Daarna kregen we nog een paar goede kansen, maar scoren deden we niet meer.

Jongens, een matige eerste helft, maar in de tweede helft hebben jullie laten zien dat je met meer strijd en inzet toch ver kan komen. Dat is de les van deze wedstrijd. We gaan het dit seizoen niet makkelijk krijgen, maar met veel inzet en strijd kunnen we toch ver komen. Tevreden coach over de tweede helft. Tot dinsdag.