Vorige week met 1 - 4 verloren van Berdos D1. Geheel kansloos waren we daar niet. Sterker nog, als we alle kansen hadden benut hadden we minimaal een gelijkspel kunnen behalen. Maar, helaas, dat zat er dus niet in. Afgelopen week goed getraind. De mannen waren dus scherp voor de wedstrijd tegen Jong Holland. Nou, dat bleek ook wel.

Achterin werd niets weggegeven. Jong Holland kreeg dan ook bijna geen kansen. Als dat wel het geval was, dan stond daar Sam. Die stond een berenwedstrijd te keepen. We kwamen dan ook terecht op voorsprong. Ik weet alleen het scoreverloop niet meer. Maar Jong Holland scoorde nog tegen via een penalty. We gingen rusten met een 2 - 1 stand. In de rust even een zéér zinvolle uitleg van het spel van de eerste helft en hoe het eventueel beter zou kunnen. Welnu, de jongens pikten dat goed op en we kwamen al snel op 3 - 1. Toch werd het nog spannend. Een afgeketste bal werd snoeihard binnen geschoten. Maar, de mannen van de D3 bleven sterk spelen. Uiteindelijk werd het 6 - 2.

Jongens, erg goed gespeeld. Ga zo door en we komen heel ver.