PvdW 210913cHallo Allemaal,

Zaterdag 21 september was ik Pupil van de Week bij Vrouwen 1. Om half twee werd ik verwacht bij de wedstrijdbesreking in de bestuurskamer. Daarna was het tijd om ons om te kleden en te beginnen aan de warming-up. Voordat de wedstrijd begon was het eerst mijn beurt om te scoren, maar helaas... Ik werd zo goed verdedigd dat de bal naast het doel ging.

Toen was het de beurt aan de Dames zelf. Jammer genoeg werd er al snel gescoord door de tegenpartij.
Met een 0-1 achterstand gingen we de rust in. In de kleedkamer werd er goed gesproken over wat er beter moest gaan. De tweede helft vond ik beter gaan en scoorde de Dames gelukkig ook. Eindstand 1-1
Als afsluiter kreeg ik nog een heerlijk patatje en een mooie bal met de namen erop van alle spelers.