Bo ElzingaZaterdag 7 september was ik pupil van de week. Ik vond het heel leuk. Eerst mocht ik er bij zijn met de bespreking. Er werd veel verteld, maar ik zit pas net op voetbal dus ik snapte er niet zo veel van. Na de bespreking ging ik met het team mee naar de kleedkamer. Na dat iedereen omgekleed was gingen we met het hele elftal de warming up doen. Daarna werd de wedstrijd gespeeld tegen de dames van Fortuna Sittard. Eerst mocht ik de aftrap nemen en een doel punt scoren in het doel van Fortuna Sittard. Tijdens de wedstrijd mocht ik in de dug-out bij de wissel spelers zitten. Na een paar minuten scoorde Fortuna Sittard de 0-1. Fortuna Sittard scoorde later uit een vrije trap de 0-2. Na de rust scoorde Reiger boys met een kopbal de 1-2. Ondanks dat Reiger boys de tweede helft beter was scoorde Fortuna Sittard de 1-3. Na de wedstrijd ging ik naar de bestuurskamer daar kreeg ik een bal met de namen van de spelers van de dames 1. Ik hoop dat dames 1 de volgende wedstrijd winnen!