DSC_0253Ik was zaterdag pupil van de week bij de heren 1 van Reiger Boys tegen DZS 1 en de eindstand is 8-1 geworden. Ik mocht mee luisteren welke tactiek zij gingen gebruiken. Daarna gingen we naar de kleedkamer om om te kleden. En toen iedereen klaar was, begon de warming-up. Wij gingen 1 rondje rennen om een heel veld en gingen even goed strekken. En toen gingen wij nog even overpasen. Toen ging de coach nog een beetje de dingen bespreken. En toen begon de wedstrijd. Ik mocht de aftrap nemen en ik rende naar de goal en scoorde bij de tegenstander.

DSC_0247Reiger Boys begon goed en scoorde al gauw en na 15 minuten stond het al 2-0, toen was er een aanval van de tegenstander en ze kregen een penalty waar de keeper net niet bij kon. Daarna kregen ze allebei nog wat kansen en toen was het rust. Na de rust werd het al snel 4-1, wij kregen zoveel goede aanvallen, er vlogen er heel snel 2 in. Het was een hele leuke wedstrijd om naar te kijken, Reiger Boys speelden heel goed, er waren mooie aanvallen te zien. Ik heb een hele leuke wedstrijd gezien en hoop dat ze kampioen worden!!!!!!!!

DSC_0256De uitslag van 8-1 was de grootste overwinning van Reiger Boys in 15 jaar en ik vond het gaaf om dat mee te maken!!!!!! Na de wedstrijd ging ik naar de bestuurskamer en mocht ik wat drinken en kreeg ik een bord patat. Maar het mooiste wat ik kreeg was wel de Reiger Boys pupil-van-de-week-bal met handtekeningen.